Login
01/6181-548
                                        
                                      
INDU
STRIJSKA LED RASVJETA

Navigation

LED RASVJETA

Vrlo atraktivna tehnologija bazirana na LED ( Light Emitting Diode ) diodama. Ulaganje u tu industriju je ogromno, što je rezultiralo velikim napretkom u razvoju tehnologija i proizvoda za upotrebu u kućanstvu, industriji, javnoj rasvjeti itd.

LED rasvjeta nije više samo sredstvo osvjetljavanja prostora, već svojim mogućnostima osvjetljenja stvara i kreira nove dimenzije prostora. Boje koje s lakoćom stvaramo sa LED rasvjetom emocionalno i psihološki utječu na osobe koje se nalaze u njihovu okruženju, te doprinose željenom ugođaju. Gotovo sva nova arihitektonska rješenja uključuju LED rasvjetu, a slično se dešava i u industriji.

LED rasvjeta vrlo je efikasna u uštedi energije koja se obično kreće od 5 do 10 puta ( ovisno o iskoristivosti LED-a ) u odnosu na žarulje sa žarnom niti. LED rasvjetna tijela su dugotrajnija od klasičnih, za neke čak i do 50 puta. Pad cijena i poboljšanje kvalitete, omogučili su njen snažan proboj na tržištu. Više nije pitanje njene iskoristivosti, nego samo trenutka kada će u nju biti investirano.

 
                             KONTAKTEUROSTAR elektronika d.o.o., Kornatska 3 (TEŽ), 10000 Zagreb, Tel.:++385(1) 6181-548, info@eurostar.com.hr
Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr