Login
01/6181-548
                                        
                                      
INDU
STRIJSKA LED RASVJETA

Navigation

Eurolight  je ime koje jamči vrhunske elemente i cijele proizvode namijenjene profesionalnoj rasvjeti. Moderan dizajn u skladu s tehničkim zahtjevima rezultira iznimno atraktivnim izgledom. Eurolight  dizajnom proizvodi se ističu danju, a svjetlosnim učinkom noću. Uz vrhunske proizvode ide i vrhunsko zadovoljstvo i vrhunski rezultati. Osim izgleda još je bitniji stvarni efekt vrhunskog svjetla koji ne zamara oči. Eurolight  osvjetljava upravo ono što trebate. Povrh toga čuva zdravlje, štedi energiju i pospješuje poslovne efekte.

 

PREDNOSTI EUROLIGHT INDUSTRIJSKE RASVIJETE

Eurolight svjetiljke izrađena su u tvrtkama s najmanje pet ili više godina iskustva u industrijskom segmentu rasvjete, s  referentnim listama iz Sjedinjenih Američkih Država, Europe, Australije, Rusije, Afrike, Azije itd. U Eurolight industrijskim svjetiljkama koristimo LED tehnologije sljedećih proizvođača: CREE i Bridgelux (SAD), Nichia (Japan), Samsung (Koreja), napajanja Mean Well (Tajvan), difuzore svjetla Mitsubishi (Japan), itd. Proizvodi su sastavljeni od najkvalitetnijih elemenata, što rezultira dugogodišnjim jamstvom na kakvoću cijelih proizvoda i njihov dug životni vijek.
 

TRAJNOST I KVALITETA EUROLIGHT INDUSTRIJSKE RASVIJETE

Važno je napomenuti da Eurolight industrijske LED svjetiljke imaju veliku rezervu u snazi LED elemenata. Glavni razlog je trajnost, a drugi što se iskoristivost LED-a smanjuje s povećanjem struje. Na ovaj način dobiva se svjetlosno maksimalno iskoristiva i dugovječna LED svjetiljka. Napr.: model Cloud 200W sadrži 252 SMD LED elementa proizvođača Nichia (Japan). Svaki od tih LED elemenata predviđen je za maksimalno opterećenje od 1,4W što iznosi ukupno 352W. LED-ovi u svjetiljci rade s rezervom snage od 150W (75%)
 
Koriste se napajanja vrlo kvalitetnog proizvođača Mean Well, vrhunske HLG i HBG serije. Za model Cloud 200W koristi se HBG 240W napajanje, što daje rezervu od 40W (20%). Na taj način ugrađeni elementi u svjetiljkama ne rade u punoj snazi, a to im smanjuje grijanje i produžuje vijek trajanja.


ISKORISTITE TEHNOLOGIJU I UŠTEDU VEĆ DANAS 

U suglasju struke i investitora rezultat je štedljiva, učinkovita i komforna Eurolight  rasvjeta. Primjenom suvremene tehnologije, dobivaju se vrhunski rezultati već danas. Moguće je postići potpunu upravljivost u službi uštede i komfora. Na ključnim mjestima lako je održavati potrebnu razinu svjetla uz korištenje dnevnog svjetla, tako da LED rasvjeta samo nadoknađuje nedovoljnu količinu dnevnog svjetla. S Eurolight -om budite ispred vremena i iskoristite ponuđene uštede. U budućnosti će LED rasvjeta postati standard i neće biti prednost nego nužnost. Iskoristite je već sada.

Kvalitetna LED rasvjeta je investicija,  a ne potrošni materijal. Traje deset  i  više godina, kao što traju Vaši alati, strojevi, inventar, vozila i slično, a brz povrat investicije osigurava visoku isplativost. Proizvodi niže kvalitete privlače cijenom, ali obično su najskuplja investicija.


Istaknite svoju svijest, inovaciju, viziju napretka i ekonomski uspjeh. 
Budite originalni, sinergiju Vaših ideja kreiramo i realiziramo. 

 

NUDIMO

Svjetlotehnički proračun i projektiranje prema EU normama
Izračun povrata investicije i godišnjih ušteda
Izvođenje radova, stručni nadzor i održavanje
Jednostavnu zamjenu postojeće rasvjete novom
Vlastiti servis s originalnim rezervnim dijelovima
Mogućnost kredita
Izračun povrata investicije s kamatama

 

 

 
                             KONTAKTEUROSTAR elektronika d.o.o., Kornatska 3 (TEŽ), 10000 Zagreb, Tel.:++385(1) 6181-548, info@eurostar.com.hr
Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr