Login
01/6181-548
                                        
                                      
INDU
STRIJSKA LED RASVJETA

Navigation
OBRADA MESA

Kako bi djelatnici postigli što veću razinu efikasnost prilikom obavljanja svojih radnih zadataka potrebno je posvetiti pažnju na adekvatnu razinu osvjetljenja na radnom mjestu. Za uspješno odvijanje gotovo svih fizioloških i psiholoških funkcija čovjeka potrebno je osigurati objektivne fizikalne prilike u kojima čovjek može uz najmanje napora i uz maksimalnu udobnost vršiti svoj posao i postići uspjeh u svome radu. 
Izvor: www.poduzetnistvo.org, autor: Josip Britvic dipl.ing. sigurnosti


SORTIRANJE MESA

Adekvatnim osvjetljenjem na radnom mjestu djelatnici, postižu bolje radne rezultate od onih koji rade u slabo osvijetljenim radnim prostorijama. Problematika promatrana kroz «cost-benefit» analizu, dovodi do zaključka kako je investiranje poslodavaca u adekvatnu rasvjetu na radnom mjestu svakako opravdana investicija. 
Izvor: www.poduzetnistvo.org, autor: Josip Britvic dipl.ing. sigurnosti
OBRADA RIBA I MEKUŠACA

Čišćenju ribe prethodi nekoliko operacija : Hlađenje i omamljivanje s CO2, da se riba smiri i ne bacaka, jer ju je takvu teško čistiti. Nakon toga dolazi do klanja, a kad je mrtva, počinje čišćenje. Ribe su skliske, a čišćenje se vrši noževima, pa se posebna pažnja posvećuje sigurnosti. Tome pomaže dobra rasvjeta, koja se kasnije jednostavno opere visokotlačnim peračima u sklopu čišćenja i dezinfekcije pogona po završetku proizvodnog procesa.

 


MODERNA LED SVJETILJKA ZA RASVJETU U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI

Visoka kvaliteta izrade, ugradenog materijala i jamstvo od 5 godina potvrđuju očekivani vijek trajanja svjetiljke od deset ili više godina ( 12/7). Pranje visokotlačnim peračima (IP67) štedi vrijeme i podiže nivo higijene na novi nivo. Visoka otpornost na udarce i odlomljavanje dijelova svjetiljke. (IK10). Ima vrlo kvalitetno svjetlo a donosi veliku uštedu u potrošnji električne energije. Više ...


 
                             KONTAKTEUROSTAR elektronika d.o.o., Kornatska 3 (TEŽ), 10000 Zagreb, Tel.:++385(1) 6181-548, info@eurostar.com.hr
Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr